keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Napsuvarvas.

 photo SAM_4381_zps62517302.png
 photo SAM_4277_zpsc3f4d6e6.png
 photo SAM_4380_zps35acce08.png

Olen tässä kiherrellyt puolisen tuntia itsekseni. Herran jumala, miten voi kissan tassuissa ihan jokainen asia olla niin väärin? Varpaat sojottavat sinne sun tänne, pari kynttä ei vetäydy kunnolla sisälle, lisäksi Miihkalin vammautunut etutassu erityisesti on välillä niin julmetun huvittavan näköinen. Poikaystävä kutsuu sitä turtles-kädeksi.

Tuli tässä pari päivää sitten tosiaan leikattua lapsosen kynnet, kun alkoi tuo asunnossa vaeltaminen olla turhan äänekästä. Siitä huolimatta napsuminen ei ole kadonnut minnekään. Palvelijan nöyrällä älynkäytöllä päättelin, että naulakko-onnettomuuden yhteydessä vammautuneet varpaat eivät toimi enää ihan yhtä hyvin kuin ehjänä säilyneet. Tarkempi tutkiminen osoitti aavistukseni oikeaksi, pari kynttä tosiaan jää aika reippaasti ulos siinä missä loput vetäytyvät kuuliaisesti sisälle. Eipä noista mitään haittaakaan ole näyttänyt olevan, ihan yhtä maanisesti tuo kissa juoksentelee pitkin seiniä edelleen...

3 kommenttia:

 1. Koomisinta on se, että meillä on Ellillä ilmeisesti jossain myös tuollainen napsukynsi mutta sitä ei koskaan näy eikä se ääni katoa leikkaamalla :D spooooky!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihin nuo kissat oikein piilottavat sen napsuvarpaansa? :D

   Poista
  2. Yksi elämän ikuinen mysteeri lisää... On muuten Mikaelilla komea kitakin :D

   Poista