sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Valoa joulukuuhun.

 photo SAM_4717_zpse4a4e6d2.png

Jouduin miettimään hetken, miksi ihmeessä odotinkaan tätä päivää niin innoissani ja sitten tajusin: kissojen joulukalenteri. Kyllä, olen mainostuksen uhri ja niin edespäin, mutta sellainen oli saatava. Hemmetti, en osta edes itselleni joulukanteria. :D En tiedä, olenko vajonnut entistä alemmas ihmisenä vai onko minusta tullut parempi kissanomistaja. Jos minulla ei olisi poikaystävää, voisin olla aika vahvasti sitä mieltä, että hullun kissaleidin kohtalo häämöttää jo hyvin lähellä.

Huumori sikseen. Pitää alkaa miettiä hyvissä ajoin, miten järjestän joulun juhlimisen. Tai siis, en minä jouluihminen ole pätkän vertaa, mutta äidin luokse maalle olisi mukava päästä syömään. (Voitteko kuvitella minut keittiöön hääräämään jouluruokien parissa? Nätimpää jälkeä tulisi siitä, jos menisin alasti hillumaan Saudi-Arabian kaduille.) Kissat voisivat toki tulla mukaan ja ne saisivat taas olla rauhassa omassa huoneessaan, siinä ei olisi mitään monimutkaista. Ongelma on säässä. Tuudittaudun siihen oletukseen, että joulukuun puolivälin jälkeen kärsimme Suomessa inhottavista pakkasista ja lähde siinä sitten itämaista lyhytkarvaa kiikuttamaan kopassa julkisilla. Katti pitäisi vuorata täkkeihin ja silloinkin Mikaelin onnistuisi rimpuloida itsensä niistä ulos ja kököttäisi kohmettuneena boksissaan. Äh.

○ vaihtoehto 1: ano kaveria ruokkimaan kissat parin päivän ajan.
○ vaihtoehto 2: muumioi Mikael fleecellä ja teippaa jeesusteipillä timmiksi pieneksi paketiksi matkan ajaksi.

Kuulostaa hyvältä.

Kumpi?

Molemmat.

 photo SAM_4723_zpsf828f1fa.png

4 kommenttia:

 1. Äkkiä neulot kisuille sellaset villapaidat, you know :) Kyllä ne varmaan vähän lämmittäs.
  Vois ite jossain vaiheessa kokeilla, ihan varsin, tuskin niille kummemmin tarvetta olis. Minni antais ehkä paidan ollakin päällä, Vivi tuskin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin tässä itse asiassa joku päivä sitten ostamassa Mustista ja Mirristä villapaidan Mikaelille vastaavia tilanteita varten. Ensin katti jähmettyi kivipatsaaksi, sen jälkeen meni ehkä 20 sekuntia kun se oli venkuloinut itsensä siitä pois. Olisi pitänyt ehkä aloittaa totuttaminen moiseen hiukan nuorempana.. :p

   Poista
 2. Vaihtoehto 2 :) kamut aina mukana! Ja älä huoli, kyllä sen hullun kissanainen maineen saa vaikka mieskin kotoa löytyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sittenhän minulla ei ole mitään hätää! Hullun kissanaisen maine, olet pian minun! :D

   Poista