torstai 10. syyskuuta 2015

Viltti.

Tarkemmin ottaen Mulanin 1-vuotissynttäriviltti. Kasvattaja naureskeli, että vähän tulee myöhässä, mutta eipä se meitä haitannut. Viltti oli jo käytössä Tallinnan näyttelyreissulla pehmikkeenä sturdin pohjalla, mutta sen enempää käytännön hyötyä siitä ei Mulanille ole juuri ollut. (Voiko vilttiä muka syödä? No ei voi.)

 photo IMG_0261_zpsigfzeroy.png

Jos sitä ei voi syödä, suolistaa tai repiä palasiksi, Mulania ei kiinnosta.

 photo IMG_0265_zps3tllqstv.png
 photo IMG_0255_zpsuvac1vyq.png
 photo IMG_0266_zps6hiqoqqr.png

Miikh sen sijaan... no, viltti ehti olla ehkä 30 sekuntia sohvalla näyttelykassien purkamisen jälkeen, kunnes Mikael päätti, että se on hänen. :D Punavalkoinen karvakasa käpertyi heti viltin uumeeniin, mutta tosirakkaus alkoi vasta sitten, kun pehmustin sillä tyhjän pahvilaatikon. Voi sitä riemua. En tiedä olenko maininnut täällä blogissa aikaisemmin, mutta Mikael ei Mulanin tulon jälkeen ole enää oikein leikkinyt yhtä suurella vimmalla kuin Adan ollessa vielä luonani. Vähän se säntäilee lelujen perään, mutta heti kun Mulan liittyy leikkiin, Mikael vetäytyy omiin oloihinsa. Jostain syystä pahvilaatikossa istuessaan Mikaelista tulee kamala peto, joka riehaantuu pienimmästäkin yllytyksestä. Kai se on jonkinlainen turvapaikka Kikkareelta, sillä siskontytöllä on tapana törmäillä Miikhiin jahtihurmiossa...

 photo IMG_0278_zps6ybtmahg.png

Laatikon ulkopuolellakin vilttiin tulee säilyttää jonkinlainen kontakti - vaikka sitten yhdellä tassulla.

On tuosta itse asiassa ollut myös minulle iloa. Viltti on nimittäin niin suuri, että se käy hyvin peitosta ihmisellekin. Jos työvuorojärjestelyjen takia en voikaan nukkua makuuhuoneessa, tuo lämmittää mukavasti sohvalla maatessa samalla kun kissat änkeävät jalkojen väliin. :)

7 kommenttia:

 1. Hihhih... hassu. Varmasti tiesi että tämä on Mulanin omaisuutta, täytyyhän se omia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miikhi esittää aina niin viatonta, mutta onkin todellisuudessa se ketku. >:D

   Poista
 2. Awww, tosi ihana ja lämpimän näköinen viltti! :) Laatikossa on hyvä oleskella lämmittelemässä näin syksyn tuodessa kylmyyttä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Miksen minä mahdu siihen laatikkoon... D:

   Poista
 3. Ihana viltti ja vielä ihanammat kiSsat ^^

  VastaaPoista
 4. That is such a beautiful blanket and the best saying on it. We love that it makes a box just more comfortable. Thanks for sharing the beautiful photos. Have a great rest of your day.
  World of Animals

  VastaaPoista