sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Ouija.

Yleisen uupumuksen ja flunssaan sairastumisen vuoksi Itämaisen laulu oli syyskuun Wienin reissun jälkeen vähän pidemmällä tauolla kuin oli aikomus, mutta palaamme jälleen elinvoimaisina näytön ääreen! Näin Halloweenin jälkimainingeissa onkin täydellistä aloittaa materialistisella postauksella, joka käsittelee viimeisintä kissa-aiheista ostostani.

 photo IMG_0697_zpsgpxbzyas.png
 photo IMG_0701_zpsxinx3vbi.png
 photo IMG_0698_zps2fozvpp3.png

Olen loppujen lopuksi erittäin nirso kissakamojen suhteen, ja jos miettii ihan yleisellä tasolla kissatauluja, niin ne ovat lähes poikkeuksetta järkyttävän mauttomia (tämä on vain henkilökohtainen mielipiteeni). Siksi tulikin yllätyksenä, että luovin tieni suoraan tämän pikku maalauksen luokse eräässä krääsäkaupassa. Mielestäni tuossa on jotain mystisen kiehtovaa ja hauska, vähän erilainen idea! Pidän taulusta oikeasti niin paljon, että mieheltä kysymättä laitoin sen keittiön seinälle. :D Onneksi uusi koriste otettiin vastaan neutraalein tuntein. Nyt meillä onkin Halloween jokaisena vuoden päivänä, hihii.

 photo IMG_0700_zpsoi1yhq3e.png

Olen seuraavaksi väsäämässä hyvin tiivistettyä postausta Malmössä pidetystä World Showsta. Tuloksen olenkin jo laittanut Näyttelyt-välilehdelle. :)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin minustakin. Tuolla ei tainnut hintaakaan olla juuri mitään, alle 10 euroa jos muistan oikein. :)

   Poista
 2. Oon ihan samaa mieltä noista kissatauluista ja oikeastaan muistakin eläintauluista: suurin osa aivan hirveän kökköjä, mut sekaan mahtuu toki niitä hienojakin. Toi sun on ehottomasti niitä, jollaisen voisin omalleki seinälle laittaa, meillä ku on jo ennestään hieman Halloween-henkinen sisustus paikka paikoin. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä tuo taitaa koskea suurinta osaa eläintauluista. Ja ooo, tulin heti uteliaaksi teidän sisustustyylistä, Halloween-henkisyydestä saa aina lisäpisteitä mun silmissä. ;D

   Poista
 3. Kissakrääsästä valtaosa on todellakin sellaista, että mielummin jätän ostamatta. Toi taulu on yksi poikkeus. Tykkään!

  VastaaPoista