maanantai 31. maaliskuuta 2014

Mieletön maaliskuu.

 photo vammailua_zps4cd1c6b7.png

Voisin murjaista jonkun tajuttoman huonon vitsin joogaa harrastavasta kissasta, mutta taidan jättää sen suosiolla väliin. Enpä minä oikein muuta osaa ajatella tuota kuvaa katsellessa kuin: "Voi Mikael, Mikael, Mikael." Ei sillä kyllä kaikki ole ihan kotona, mikä tekeekin siitä niin loistavan olennon.

Tosiaan, hurjat kaksi postausta tämän kuun aikana. Wautsiwau. Yksi uusi seuraajakin on nähtävästi saatu viime päivityksen jälkeen, ollos tervehditty. Palvelija toipui kahden viikon kuumetautikoettelemuksesta vielä yhden VTI:n saattelemana, minkä jälkeen paluu muay thain pariin oli vihdoinkin mahdollinen ja sen seurauksena lähes kaikki vapaa-aika on mennyt kuntoilun tai siihen liittyvän tiedonhaun parissa. Blogihiljaisuudesta huolimatta paljon aivotyöskentelyä on tehty: pitäisikö Itämaisen laulua laajentaa aavistuksen personal blogin suuntaan, vai suivaantuvatko uskolliset kissaihmiset sellaisesta höpötyksestä? Siinäpä vasta miettimistä.

8 kommenttia:

 1. Ai että mikä asento! :DD

  Ainakaan minua ei haittaa, vaikka blogiin tulisikin kissamaailman ulkopuolisia juttuja. Kunhan kisuistakin kuulee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissajutut ehdottomasti jatkuisivat pääpainotteisena blogin sisältönä, muut höpötykset sitten enemmänkin mukavana sivujuttuna. :)

   Poista
 2. Mulla on ainakin vähän lipsahtanut välillä omien tuntojeni purkamisen puolelle. Ei haittaisi siis minua. Mieluusti muuten ainaskin näkisin kuvia tatskoista, sellaisia kun ilmeisesti myös löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ettei se olisi ihmisten mielestä ihan katastrofi jos täällä alkaisi pikkuhiljaa tulla muunlaisiakin päivityksiä. :) Tatuoinneista toki voin jossain vaiheessa tehdä juttua.

   Poista
 3. Joo rohkeasti vaan laajentamaan aihepiiriä, tuskin kukaan pahastuu :) Mikael on kyllä loistava, ei voi muuta sanoa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa olla selvä homma sitten. :D Joo, Mikael on vähän erikoinen. Kun kyseessä ei ole edes mikään vahinko-otos, vaan se oikeasti hakeutuu aina tuohon asentoon ja jatkaa lelun räpeltämistä siitä.

   Poista
 4. Voi mikä mahdoton solmu! Ei meillä vaan tuommoisia osata tehdä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitan, tämä kuuluu vain mutanttitassu-Mikaelin taitorepertuaariin. :D

   Poista