keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

木蘭

 photo SAM_4920_zpsb38e7216.png
 photo SAM_4958_zpsac2fba9d.png
 photo SAM_4972_zps941653a9.png
 photo SAM_4961_zpsd9f593bc.png photo SAM_4970_zps5556acca.png

Lukijat, saanko esitellä: FI* Mummeli Sofinha Viliina eli Mulan.

Kiikuttaessani kantokoppaa rappukäytävässä ehdin luoda muutamat mielikuvat asioista, jotka voisivat mennä väärin kissojen tutustuttamishetkellä; Mikael sähisee tai välttää kontaktia (tämä oli vahvin veikkaus, koska se kissa on 100%:nen jänishousu) tai pentu on todella arka ja pakenee päiväkausiksi sohvan alle. Tämäkin pessimisti nähtävästi saa edelleen yllättyä positiivisesti, kun kumpikaan noista ei käynyt toteen. Mikael oli alusta alken todella utelias ja Mulan näytti hakevan enostaan turvaa ja oli aluksi kuin pieni varjo, jatkuvasti siellä missä Mikaelkin. Pari tuntia meni vähän varovaisemmin, mutta sitten neiti reipastui ja alkoi ottaa todella hyvin kontaktia minuunkin.

Kotiutumisprosessi lähti siis oikein hyvin käyntiin näin ensimmäisenä päivänä. Vettä on juotu, ruoka tosin ei kelvannut ja uloste on ollut aika vetistä kahdella kerralla kun sitä on tullut (jostain syystä verhojen päälle, hiekkaboksin ideaa ei ole vielä oikein tajuttu vaikka olen pikkuista siellä monta kertaa käyttänyt). Luonnetta Mulanilta löytyy ihan mukavasti, on sen verran riehakas, että jopa Mikael - tuo kohelluksen kuningas - väistyy sivuun kun hänen siskontyttönsä lähtee syöksähtelemään lelun perään.

Ja nuo korvat. Hyvä luoja.

8 kommenttia:

 1. Aaaaaaa niiin ihana ja isokorvainen! <3 Onnea pennusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :3 Noista korvista on mahdoton pitää näppejä erossa, jos pentu tulee kosketusetäisyydelle.

   Poista
 2. KAUNIS, oijoi <3
  Hienoa että tutustuminen sujuu ongelmitta, yhteiskuvia odotellen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis rotan ja lepakon sekoitus, minun pieni Mulan. ;_; Pitää yrittää tänään jossain vaiheessa räpsiä yhteiskuvia.

   Poista
 3. Ihastuttava!! <3 Ei kyllä helpota nämä kuvat yhtään omaa pentukuumetta, ehkä mä vielä sen balineesittaren hankin siipieni suojiin kolmanneksi riesaksi...! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voin kuvitella! :D Mulan kun on sijoituskissa ja pennut tulevat kasvamaan kasvattajan luona, minun pitää alkaa tässä jo aika piakkoin tarkkailla pentulistoja, ettei Mikael jää moniksi kuukausiksi ainoaksi kissaksi nyt kun Ada sai uuden kodin. Rotu vielä vain on valitsematta... :P

   Poista