keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Kuka leikkii ruoalla?

"Oletko koskaan seurannut ihan läheltä pidempään, kun Mulan syö? On muuten aika typerän näköistä ja kuuloista. Pää liikkuu kuin spastisella oravalla, muu kroppa nytkii edestakaisin kupin molemmilla puolilla kuin kuin sillä olisi ADHD, nappuloita lentää lattialle, joita se heti jahtaa ja yrittää huitoa tassuillaan. Samaan aikaan kuuluu koko ajan kovaa narskuntaa, koomisia slurp-ääniä ja välillä naukaisuja. Ihan kuin ämmä ei olis saanu vuoteen ruokaa, mutta silti pitää tehdä syömisestä itselleen leikkiä."

Sain yllä olevan (kaikella rakkaudella kirjoitetun) ruokaraportin yksi päivä, kun töissä venähti vähän pidempään ja pyysin miestä antamaan kissoille sapuskaa. Oli vaikea pidätellä naurua, sillä tiesin oikein hyvin, millaista sikailua pikkuneidin ruokailuhetket nykyään ovat. :D Valitettavasti huvittavat äänet eivät kuulu videolla kovin hyvin, sillä kamerani päästää rasittavaa, taukoamatonta raksutusta ja tätä varten piti laittaa jokin taustamusiikki. Hauskan näköistähän tuo joka tapauksessa on. Luulen, että taipumus kaapia nappuloita jäi siitä, kun joku aika sitten heittelin niitä yksitellen ahmimisen estämiseksi. Typerä palvelija lopetti moisen paapomisen, joten nyt se pitää hoitaa itse.

Onko teillä omituisia tai huvittavia ruokarituaaleja?

4 kommenttia:

 1. Hehe, paljo jännempää saalistaa niitä raksuja lattialta :P
  Meillä ovat kans sellaisia ruokarohmuja, ettei mitään järkeä. Vivi pitää vieläpä syödessään sellaista "röhkivää" sikailuääntä, todella kissamaista :D
  Ja sitten jos on herkkuja, vaikkapa jotain kuivattuja kanasiivuja, niin sitten pitää toiselle murista ja tassulla läimiä, jos yrittää apajille. Tätä murinaa pitävät kumpikin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, röhkivä kissa! :D Meillä läiskitään tassuilla vain, jos samassa petipaikassa ei tunnu olevan tilaa kahdelle itikselle. Ruoat syödään nätisti, paitsi Mulan on heti apajilla, jos Mikaelilla kestää kauemmin tyhjentää kuppi.

   Poista
 2. Kun energiaa on niin paljon, ettei pysty olemaan paikoillaan edes ruokaillessa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lause kiteyttää aika hyvin Mulanin koko olemuksen. :D

   Poista