maanantai 25. maaliskuuta 2013

Puuroa!

Sama konsertti joka aamu.

Kissat ovat hotkineet omat raksunsa, kun palvelija alkaa vatsa kurnien tehdä itselleen syötävää ja sitten alkaa kamala huuto, kun ei saa maistaa tai edes tassulla kokeilla, miltä tuollainen ruskea mönjä tuntuu. Ratkaisu tähän ongelmaan?

Seisaallaan syöminen.

4 kommenttia:

 1. Jestas Mikaelilla on miehinen ääni! Repeilin koko videon ajan. :D Odotas kun ne keksii yrittää olkapään kautta päästä ruokaan käsiksi! :DD Meillä ratkaisu oli onneksi niin yksinkertainen, että pöydän ääressä tarpeeksi monesti kun kissan työntää kauemmas lautasesta, niin se ajan myötä lopettaa yrittämisen. Kyllä edelleen kuitenkin sydän pamppaillen saa kävellä täyden kahvikupin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, Mikis on iso äijä pienessä ruumiissa. :D Meillä ei ole vielä onneksi tajuttu olkapään olemassaoloa, mutta muuten yritykset päästä sapuskaan käsiksi ovat uskomattoman sinnikkäitä. Lainadan kanssa ei ole mitään ongelmia, neiti vain pörrää jaloissa ja maukuu toki, mutta Mikael pitää joka toinen sekunti nostaa pois pöydältä. Ehkä se joskus oppii... :')

   Poista
 2. Aivan i h a n a ääni (joo, tiedän että omistaja ei välttämättä ole samaa mieltä kuunneltuaan tuota joka päivä)!! ♥ Tässähän pentukuume meinaa iskeä uudelleen!!!! Amos oli käytökseltään niin samanlainen vauvana, mutta ääni ei ollut noin suloisen matala. t. Balineesiprinssi-blogin väki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti Mikael on vaihtanut pentunarinansa aikuisen kissan rääkymiseen. :') Pakko myöntää, että tuli itselläkin vähän ikävä tuota ääntä. Sekä pentukuume, hehe...

   Poista