sunnuntai 25. elokuuta 2013

Varpaat yli laidan.

 photo SAM_4090_zpsecfee4e5.png

Oi niitä aikoja, kun Mikaelin silmät eivät tursunneet rähmää joka jumalan päivä. Orijen, vielä joku päivä me saamme jostain hankittua nappuloitasi.

6 kommenttia:

 1. Voihan sille olla muitakin selityksiä, mutta itse olen ollut huomaavinani selvän syy-seuraussuhteen ruokia vaihtaessa. Ennen mentiin Orijenilla ja nyt kun sitä ei saakaan enää tilattua, olen antanut samaa sapuskaa mitä Mikael sai pentuna ja kamala rähmiminen alkoi lähes oitis. Lisäksi nenässä on päivittäin tummaa moskaa ja ulostaminen vaikuttaa välillä hankalalta (tosin tuo kyllä laulelee muutenkin astialla käydessään joten ota nyt selvää :D). Olisin halunnut seuraavaksi kokeilla Acanan nappuloita, mutta niitäkään ei enää saa zooplussalta, joten tässä pitää alkaa miettiä vaihtoehtoa C. Ja kiitos, itse olen aivan sulaa vahaa Mööpin vuoksi. :')

  VastaaPoista
 2. Meillä Minniltä saa välillä putsata paperilla silmästä sellaisen "limapaakun", siis ihan sieltä silmäkulmasta, välillä jopa hankalampi kaivella sitä sieltä. Mistä sellainen sitten tulee :/ Se on sellainen kirkas, ei minkään värinen (joten en ole huolestunut), mutta ihan kasassa pysyvä hyytelömäinen klöntti. Jännä. Muuten kyllä silmät terveen näköiset eikä kutia, no, kai se on ihan normaalia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kaikilla kissoillahan sitä rähmää erittyy, mutta olen tässä miettinyt voisiko itisten suuret silmät olla jotenkin tähän runsaaseen eritykseen osasyynä. Tuo sisempi silmäkulma on mielestäni huomattavasti "avoimempi" kuin maatiaisten tai monien muiden rotujen, joten ehkä sitä töhnää vain sitten kertyy ahkerammin. Puhdasta spekulointia tämä.
   En minäkään niistä värittömistä limapaakuista olisi huolissani, kuulostaa normaalilta. Mikaelilla usein on sellaista tummankeltaiseksi kovettunutta mömmöä, mutta silmät eivät millään tavalla punoita tai arista. Jännää todellakin. :P

   Poista
  2. Saattaahan se olla ihan vain rotuominaisuus. Mutta sitten taas Vivillä ei ole vastaavia limaklönttejä silmäkulmassa, vaan ihan pientä perus rähmimistä, eli hyvin vähäistä ja tulee itsestään silmästä ulos. Tai tuleehan se Minnilläkin ajan kanssa, mutta on vain säälittävän näköinen kun silmä kiiluu kun se klöntti selvästi siellä lilluu :P
   Niin ja Vivillä on muuten mulkosilmät Minnin silmiin verrattuna ;)

   Poista
  3. Höh, siinä meni mun hieno teoria. :D Jääköön asia mysteeriksi. Toivotaan kuitenkin, että molempien kisujen silmätilanteeseen tulisi pian muutos. :)

   Poista
 3. Jep, tietenkin jos ei kissan elämää haittaa niin ok, mutta jos haittaa, niin siinä tapauksessa olis aina kiva löytää joku selittävä tekijä + ehkä apu. Mutta siis jääköön tosiaan mysteeriksi ainakin toistaiseksi :)

  VastaaPoista