keskiviikko 19. elokuuta 2015

Kissahamstraaja.

Olisinko oikeasti tarvinnut uutta kukkaroa? Olkalaukkua? Avaimenperiä? En. Oliko ne silti pakko hankkia? Joo. Miksi? Koska kissat. @_@

Mutta onpa noita tullutkin käytettyä. Kukkaro (joka häkellyttävästi muistuttaa pullaposkista ja pienikorvaista Mikaelia) reissaa joka päivä työlaukussa mukana ja olkalaukku puolestaan on saanut vakiintuneen paikan näyttelylaukkuna. Sinne mahtuu kätevästi puhelin, kamera, avaimet ja Miikh-kukkaro. Plus sen ilme näyttää siltä, kuin se vihaisi koko maailmaa, hihii.

 photo IMG_0125_zpsyywqs1lt.png

 photo IMG_0120_zpsn2lwgwmq.png

Sen kyllä myönnän, että avaimenperät olivat puhdas heräteostos viime näyttelyssä, enkä tiedä vieläkään mihin aion niitä käyttää. :D Sen verran hintavia olivat, etten taida uskaltaa joka päivä käytettävään laukkuun kiinnittää. Kenties kantoboksit voisi olla hyvä vaihtoehto, kun näyttelyissä sen verran usein ravataan.

Miten paljon kissa-aiheisia tavaroita teiltä löytyy? Keräytyykö niitä puolivahingossa vai metsästättekö tarkoituksella? Ja kaikkein tärkein kysymys: tekeekö kissat kaikesta parempaa?

8 kommenttia:

 1. Mulla on myös tommonen kissakaukkaro ja -laukku! Laukkua en ole kyllä tainnut käyttää kuin kerran. :D Kukkaro sen sijaan on aina mukana. Samanlainen kissa-avaimenperäkin löytyy, mä oon laittanut sen reppuun kiinni. Hyvin se on siinä kestänyt, tosin samaa ei voi sanoa myöskin repussa roikkuvasta Catvet-heijastimesta, joka on saanut pintaansa Viktorin hammastaidetta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kukkaro ja laukku ovat kyllä parhaat ostokset vähään aikaan, alkaa aina hymyilyttää kun käpistelen niitä ihmisten ilmoilla. :D Kokeilin eilen laittaa tuon isomman avaimenperän roikkumaan laukkuun, mutta lopputuloksena oli vähän niljakas karvapallero Mulanin käsittelyn jälkeen. Se on kiva, kun Viktor ja Kikkare molemmat ymmärtävät DIY-tuunauksen hienoudet...

   Poista
 2. Ihanat investoinnit!

  Kyllä. Kissat tekee kaikesta parempaa !

  Liiallisesti kissa-aiheisia tavaroita ei meille silti ole muuttanut, vaikka välillä vähän tarkoituksellakin etsitty, esim. figuureja/patsaita. Löytyy kuitenkin jokunen kahvimuki, kissaheijastin, siamilaiskuvioinen printtipaita, hopeariipus, kissakorvikset, kännykkän "pölysuoja", koti- ja autonavaimissa roikkuu kissa, ja Puolan tuliaisena kissakukkaro. Töihin vein pöydälleni miehen hankkiman maneki nekon.
  smile-hymiö (hymiö ei onnistu kun Tesla makaa just vasemman käden päällä, eikä oikean etusormi-pikkurilli -yhdistelmän pituus riitä ...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ding ding ding, oikea vastaus. ;)

   Ihme ja kumma meidänkään asunto ei pursua kissakamoja - mutta aihetta käsittelevä teemuki kyllä puuttuu. (Kamalaa, olen ihan järkyttynyt täällä, kun tajusin vasta nyt asian. :D) Korvikset ovat olleet pölyyntymässä varmaan viime kesästä asti korvien rei'itystä odotellessa. Ehkä ilmojen viilennyttyä saisin aikaiseksi tehdä asialle jotain.

   Hihii, Tesla vain pitää huolen, ettet rasita sormiasi liikaa koneella. ♥

   Poista
 3. Kyllähän niitä... jotenkin vain eksyy. Tauluja, servettejä, vaatteita, meikkipusseja... mitä vaan, you name it ja mä ostan. Sitte oon vaan että hups. Ja ne näyttelyt, ne on pahoja, siinä mielessä onneks ei olla nyt hetkeen käyty ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mäkin voin käyttää tuota "hups"-sanaa, jos Tallinnasta tarttuu mukaan jotain epäkäytännöllistä kissatavaraa ja mies kotona pudistelee päätään. Saakohan sillä rahatkin takaisin..? :D

   Poista
 4. Ihanat tavarat!! ♥ Ja kyllä, ehdottomasti tekevät! Mie rakastan kaikkea kissateemaista, joten meiltä löytyy mm. kisumukeja, munakello, tauluja ja lähinnä lahjaksi saatuja koriste-esineitä. :) Itse ostan tavaraa silloin kun tulee jokin "pakko saada" vastaan eli heräteostoksina. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo munakello herätti kiinnostuksen, lieneeköhän samanlainen kuin meillä? Sellainen musta, kärttyisen näköinen kissa? Aika lohduttavaa huomata, etten ole suinkaan ainut, joka ei voi estää itseään ostamasta kissa-aiheisia tavaroita. :D

   Poista