tiistai 5. helmikuuta 2013

Lappu eteisessä.

 photo DSC_0301_zps6a1044ff.png
 photo DSC_0302_zpsffe9b8aa.png
 photo DSC_0303_zpsc6edee4c.png
 photo DSC_0300_zpsaa5d30b2.png

Kyllä kesti hetken aikaa, ennen kuin hoksasin kuinka tuo kantokoppa saadaan kasaan. Puuh, tuli vain aavistuksen verran yksinkertainen olo. :D Tällä kertaa satuin olemaan töissä postin tullessa, mutta tavarat oli pakattu niin naftisti, että noutaminen ei ollut mikään ongelma. Pahvilaatikko oli itse asiassa niin pieni, että ehdin jo mulkoilla epäluuloisesti, onko siellä muka kaikki. No, kantoboksi oli täysin lituskana kantopussissaan, peti tyhjiöpussissa (jota en tästä syystä kuvannut, olkoon pussissa ja välttyköön vielä toistaiseksi turhalta pölyltä) ja kynsisakset eivät paljoa tilaa vieneetkään. Jälleen kerran moitteetonta toimintaa Zooplussalta.

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi ja siinä mielessä erilainen, että sulla on paljon kuvia. Itselläni kissa hankinnassa ja olisinkin kysynyt onko tuo hyvä kantokoppa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja pahoittelut vastauksen venähtämisestä! En ole vielä päässyt selville, miten bloggerissa saisi ilmoituksen uusista kommenteista. :') Anyway, olen itse ollut tyytyväinen tuohon kantokoppaan. Helppo kasata kokoon ja taas laittaa lituskaksi piiloon. Tasapainotus ei ole ehkä ihan kohdillaan, mutta on toiminut suht kevyen itämaisen kanssa oikein hyvin liiankin monilla eläinlääkärikeikoilla.

      Poista