maanantai 4. helmikuuta 2013

Pieni Väsynyt.

Kun kasvattaja meni naputtelemaan uutta esisopimusta ja ehdotti, että ottaisin sillä välin videota kissoista, kännykkä oli esillä varmaan nanosekunnissa. Kaikki muut pennut löytyivät helposti, mutta missä oli edellisessä postauksessa mainitsemani yllättävän tilanteen vuoksi minulle päätyvä tyttö? Hetken haahuilun jälkeen tunsin oloni jo tyhmäksi, kunnes sain ahaa-elämyksen: laskeudunpa kissan tasolle. Kontallaan olohuoneen lattialla naamani oli noin metrin päässä Pienestä Väsyneestä (no ei, en ole vielä keksinyt kunnon nimeä), joka tuhisi pyöreän pöydän alla täysin tietämättömänä siitä, että kuukauden päästä se tulisi näkemään minun pärstääni päivittäin.

Katsokaa nyt sitä. Noilla korvilla voisi lähteä lentoon tuulen ollessa suotuisa.

2 kommenttia:

  1. Voi mikä ihana korvamonsteri! <3 Itämainen minulla yksi suosikkiroduista ja vaihtoehtona neljänneksi kissaksi sitten tulevaisuudessa. Liityin stalkkeriksi, mielenkiinnolla odottelen tulevia postauksia! :]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin? :3 Käsittämätöntä ajatella, että tuo nutulapsi ja sen veli ovat 20 päivän kuluttua täällä. Tervetuloa seuraamaan, toivottavasti viihdyt!

      Poista